TL;DR: Поддържането на главата ви топла трябва да е забавно. Вземете

...
TL;DR: Поддържането на главата ви топла трябва да е забавно. Вземете
Коментари Харесай

Стойте на топло и слушайте любимите си мелодии с тази шапка с Bluetooth за $15

TL;DR:  Поддържането на главата ви топла би трябвало да е занимателно. Вземете Bluetooth плетена шапка Beanie Jam с подплата от изкуствена кожа единствено за $14,99 (общ. $49) до 14 януари!

С оживения студ на новата година доста от нас би трябвало да се настанят комфортно и да преминат от носенето на обичаните ни бейзболни шапки отвън къщата към нещо малко по-топло, като комфортна плетена шапка. За доста хора, които слушат подкасти, музика и одобряват телефонни позвънявания, до момента в който са на открито, е време да комбинират чист тон и препечени уши в едно.

Надстройте остарялата си шапка с тази шапка с Bluetooth само за $14,99 (общ. $49) до 14 януари. Тя ще поддържа главата и ушите ви извънредно уютни и свързани с обичаните ви плейлисти и хора!

Beanie Jam е уместно наречена шапка и устройство, което може да поддържа безжична връзка до 8-10 часа единствено с два часа време за зареждане. Свържете го с телефона си, с цел да можете да пускате обичаните си подкасти и плейлисти на път за или от учебно заведение и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР